Tjugofjärde december

Idag är det jul igen då!

Jag tänkte sticka ut hakan och vara skittuff idag. Dvs strunta i att hälsa god jul på bloggen som övriga gör. Jag är en sån rebell!

Jag befinner mig i Sälen nu över jul och har annat för mig än att skriva blogg. Men på självaste julafton måste man ju visa att man mår bra. Eller ja, benhinnorna hänger som köttslamsor på smalbenen och träningsvärken i låren ger förmodligen cancer. Typ. Men det går bra ändå (glad smiley)


I en fet pose!

I mitt förra inlägg utlovade jag en exklusiv utmärkelse till den som lyckades klura ut hur många O man kunde hitta. Givetvis har min mailbox bombaderats av upphetsade besökare ivriga att bli den utvalde. Efter sömnlösa nätter har juryn funnit att en person skiljt sig från mängden.
Motiveringen lyder:
Med en tidigare ej skådad känsla för bokstaven O, har den utnämnde fått juryn att häpna. Denna person lamslagit sina motståndare i allt från räkning till ehm... ja, räkning.



Dagar kvar till jul: Nej, det är idag :)

Go sov!

Sextonde december

Hej.

Idag kommer det ett nytt blogginlägg.

Just när jag skriver denna text sitter jag och bloggar.

Jag är lite stolt att jag lärt mig att det heter just "blogga" när man skriver en text till en blogg.

Ordet blogga finns mig veterligen i tre former.

Blogga, bloggar, bloggade

Jag tror blogga är ett verb.

För blogga är någonting man gör.

Kom ihåg vart du hörde det först.

Det går lite trögt med bloggandet.

Kanske blir det inget nytt blogginlägg idag.

För det är ganska svårt att blogga om man inte har något att blogga om.

Kanske har jag inget att blogga om för att mitt liv är så tråkigt att det inte händer någonting.

Ur en annan vinkel kan det vara så att jag inte kommer ihåg vad jag gjort för spännande.

För någonting händer ju hela tiden.

Men frågan är om ni är ett dugg intresserade av det.

Jag kan känna att dessa intetsägande meningar jag hittils skrivit kan uppfattas som bittra.

Men jag är inte bitter.

Det var inte ett försök att härma Robert Gustavsson.

Tycker inte han är så rolig.

Nej, jag mår bra och är glad.

Såg att jag råkade skriva "skrivit" i meningen fem rader upp.

Givetvis menade jag "... meningar jag hittils bloggat"...

Nej det blir nog inget bloggande idag.

Fast nu tycker Jonsson att jag ska blogga om hans vänsterextrema politiska åsikter.

Han sympatiserar med ett parti långt ut på vänsterkanten.

För att inte väcka anstöt på eventuella läsare namnger jag ej partiet.

Men nu får det fan räcka.

Jag skriver ju inget vettigt och förmodligen är det inget som orkat läsa enda hit ner i "texten".

Stavas "enda" med Ä kanske?

Läser du den här texten har du läst jättemånga rader.

Du väntar säkert på en poäng.

Då jävlar får du vänta.

Förste läsare som räknar hur många "O" det finns i texten kommer få en utmärkelse.

Dagar kvar till jul: en vecka. typ

Go sov!

Tolfte december

Gonatt!

Jag vet att jag uppdaterar lite väl ofta, men ni får försöka hänga med.


Idag har jag vatt och jobbar hela dagen i
Just nu ligger jag på mitt hotellrum i Borlänge och tänker tillbaka på kvällens gig. Om jag får säga det själv så gick det bra faktiskt. Alla var kanon och publiken var med på noterna. (tumme upp-smiley)

Det får räcka för idag/natt!

*edit
Kom på att jag gjorde en rejäl tabbe med ljuset (kolon + S-smiley) Helt utan att tänka på det valde jag tre färger för kvällens lampor. Grönt, lila och vitt! Vafan, är jag dum?!
Men HV71 vann ju iaf, det får räcka som tröst. (glad smiley)

Dagar kvar till jul: mindre än två veckor

Go sov!

Åttonde december

Mors!

Nu lär jag knacka in monsterinlägg som slår ihjäl ett par timmar minst!

I lördags hade jag en ganska soft dag. Jag gjorde årets hjälteinsats, köpte fika och besökte mormor som behövde hjälp att installera sin nya telefon. Sen bar det av till hockeyn. Till kvällen bidde det lite TV, donkan och promenad i mycket trevligt sällskap. (glad smiley)

Söndag blev en ganska random söndag. Det blev första löprundan på jättelänge, lånade systers träningsbyxor, de satt verkligen läckert tajt. Lekte en stund med Jonsson me.

Idag måndag, veckans första dag, den segaste av dem alla, dagen alla bävar för, varje vecka, varje månad, hela livet, har jag varit på praktiken hela dagen. Det var ganska kul, en del väntan som vanligt, men jag inbillar mig att jag lär mig saker och det är ju bra. (positiv smiley)

Jag blir så fascinerad. Jag sitter och lapar finkultur på SVT1, de spelar den ena fina biten efter den andra. Det är Mozart, en som låter som Mozart och nån som rippat han som härmat Mozart. GAH! (applåderande smiley)
Innan konserten får man se en intervju med nån 65-taggare i kostym. Sir John Eliot Gardiner heter han och är nån frontperson för bandet. Han utstrålar en oerhörd seriositet och slänger sig med ord som inte en männska under 900 000 i årsinkomst hört innan. Han berättar hur musik påverkar vårt inre, och det framgår också att han är mycket framgångsrik.
Sen hoppar de över till konserten och det visar sig att Sir Gardiner är snubben som står och viftar med blompinnen. Hahaha

Jag älskar folk med god självinsikt! Som kan driva med sig själva på det viset som Gardiner gör! Så jävla klockrent att sitta och driva med sig själv om hur seriöst han jobbar i en intervju som ska visas i Nobellkonserten. (Påhejande smiley)


Sir Gardiner i en schysst bloggpose,
tillochmed koll på hur man
gör med läpparna



Dagar kvar till jul: ungefär två veckor
Go sov!

Sjätte december

Hi dear blogg! ...och ni som inte har nåt vettigt för er!

Glodde på Sveriges största kareoketävling igår, väldigt roligt... Var iaf tur att rätt personer fick vara kvar! Enligt obekräftad uppgift var det min röst i sista sekunden som avgjorde, vilket känns bra (stolt smiley)

Gårdagens kväll blev mycket trevlig, kall och varm. Jag menar var slår en kväll med egenlagad tacopaj och ett parti "finns i sjön" på två personer? (ifrågasättande smiley)


OBS! Kan innehålla fragment av kött och tomat


Dagar kvar till jul: tappat räkningen
Go sov!

Tredje december

Fan jag är pågång med bloggskrivandet känner jag. Börjar komma in i rytmen, om en vecka kan jag skriva "rutinerad bloggare" på CVt. (tumme upp)

Idag ska jag skriva om hur jag mår. Nu kör vi, full fart!

Jag känner a lot of pain i mitt huvud. Trots att listan med tips från hobbyläkarna på praktiken är utförda vill inte skiten ge sig!

Drick vatten - japp
Sova - japp
Äta - mm
Värktabletter - japp
Godis - ajjemen
Mera värktabletter - ja

Jag läste på Flashback att det förmodligen rör det sig om en stor tumör som sprider sig likt konfetti i skallen. Om ett par dagar kommer mitt size-M-huvud expanderat en tre-fyra storlekar nånting. Sådana här allvarliga tumörer växer med sån kraft att hjärnhalvorna riskerar tryckas ut genom öronen.
Lite lugnare blev jag när jag läste att dödligheten bara ligger på omkring 87 %, så än är det ju inte helt kört (lättad smiley)

Nu är det fritt fram att skriva tröstande och upplyftande kommentarer.


Dagar kvar till jul: ungefär några veckor
Go sov!

Andra december

Idag är tanken att komma med ett långt och seriöst inlägg, vi får väl se hur det går :)

Tanken idag var att åka tåget till Göteborg från Varberg, där jag bor under praktiken. Men tro fan att det skulle gå åt helvete med det också! Ska beskriva vad som hände i standardiserad blogganda.
Asså, jag gled ner till stationen med schtekarbilen med den trasiga bilradio rasslande i öronen. Fett irriterande (kolon + O smiley)
Men iaf, nere vid stationer springer typ halva Varberg omkring framför huven, det regnar, det är mörkt och klockan är ungefär fem minuter i avgång. Jag börjar spana efter parkering, men det är fullt så jag glider vidare och ca klockan två minuter i avgång uppenbarar sig en ficka, så jag rullar ner till luckan och precis innan luckan stannar en idiot och ska släppa av en annan idiot. Jag står precis bakom och blinkar att jag ska ha fickan. Då kommer det en idiot från andra hållet och tar min lucka! Jag kunde inte bestämma mig för om jag skulle lacka på idiot ett som stannar precis vid min lediga parkering, idiot två som segar sig ut ut biljävlen eller om det får bli idiot tre som snodde parkeringen. Stressad som jag är tutar jag och blinkar lite med helljuset åt allihopa och rejsar vidare. Självklart hittar jag ingen parkering och får snällt fortsätta min resa mot Göteborg i bil. lalala

Nu sitter här på pratiken och är tyst. 20 meter bort pågår inspelningar i boxningshallen. Det är mycket goare när det är inspelning i studio 2 för då slipper man vara så jävla tyst hela tiden.
Kanke lägger jag upp nån bild senare...

Dagar kvar till jul: en mindre än igår

Pusshej!

RSS 2.0