Tjugosjunde februari

Hej igen!

Bara snabbt undantag från mitt nya publiceringstempo.



Felix om ett år?

Go sov!

Tjugosjunde februari

God 17.00!

I brist på lysande ideér, tid och motivation kommer troligtvis bloggen gå in i ett annat publiceringstempo från och med att jag trycker på "Spara & Publicera", vilket jag gör ganska snart. Kanske innan du ens läst det här!
Från och med idag kommer jag bara blogga om jag verkligen har någonting spännande, roligt, drygt, irriterande, banbrytande eller megadrygt att förmedla.


Förövrigt är jag sur nu. Var på Mekonomen innan.
Om vi säger såhär...
Min plånbok var idag vid klockan lunch ungefär lika tjock som en en ganska schysst dubbelmacka med räksallad, tomat och skinka.
Nu har den en tjocklek som mer stämmer överens med en ovanligt torr utgåva av Wasas solruta.


Det här är fan inte högkonja!


Have a bra kväll!

Go sov!
Dagar kvar till måndag: som en helg

Tjugofemte februari

Men hej!

Tidigare idag satt min klasskompis och läste en del bloggar undertiden vi satt och jobbade stenhårt med redigering.

Rätt var det var tändes en (i)-smiley över skallen på mig, lite som i tecknad film.


Det här är två personer.
Den ena är bög och den andra har haft Sveriges kanske största otur, eller bara dålig smak när det gäller tjejer.

Hur tänkte ni bygga två starka varumärken när ni ser likadana ut? Nu är det fan inte mer än rätt med ytterligare länkar som ett tack för att min sylvassa hjärna gjorde denna iaktagelse.

Go sov!
Dagar kvar till midsommar: ungefär som till studenten

Tjugofjärde februari

Tjena!
Två månader sedan jul, borde va tio kvar tills nästa.

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hastigt och lustigt har man nu blivit storbloggare. Livet har därigenom öppnat sig på ett helt nytt sätt med fester, privatjet och feta bilar. (nöjd smiley)
Men allt positivt brukar ju även vara till viss del negativt. Lite som när man sitter myser framför reklamen på femman och livet känns sådär härligt underbart, men så helt pötsligt bryter de för att visa nåt jävla pajjas- program med nåt fån som tydligen är självutnämnd komiker.


Ful är han också

Det har blivit mycket svårare att skriva avspändt och man känner stor press från omgivningen. Men värst av allt är nästan personer som ska sufta med på min fame.

Som idag när jag gled in på någons blogg (som ni bör läsa f ö) och finner en massa förtal. (kolon+O-smiley)
Det berörda inlägget --> Länk
För det första av bilden ett montage, det är inte jag på riktigt. För det andra är väl inte han dansexpert heller?

But that´s life!

Go sov!
Dagar kvar till nästa år: runt trehundra nätter

Tjugotredje februari

God kväll!

Trots stundvis huvudbank har jag haft en ganska soft dag med lite dokumentärinspelning runt lunch. Drog sedan vidare på jobb, nu sitter jag här och pillar lite i naveln.

Jag skrev för en tid sedan om en stor sak som skulle ske. Men det minns du inte. Länk
Det var tänkt att detta skulle skett för flera veckor sedan nu, men till följd av tekniska motgångar blev det inte av vid det tillfället.
Som du förmodligen fattat vid det här laget skulle jag och tre till från min klass åka upp till Linköping. Där skulle vi åka helikopter samt spela in en informationsfilm för något nightvisionsystem åt försvarsmakten.


Snart så...

Men så har vi nu fått ett nytt datum, vilket känns okej. Jag menar vad är väl en dag i helikopter. Det är säkert dötrist och tråkigt... Eller alldeles, alldeles skitcoolt!


Nu får ni ha det bra!
Själv ska jag ut och plåga mig runt Munksjön, men sen får det nog bli ett gott bad, blev lite sugen på det efter att ha läst en annan blogg.

Go sov!
Dagar kvar till helikopterflygning: runt trettiotusen minuter

Tjugotredje februari

God natt!

Kom hem från Göteborg för en stund sedan och sitter nu och halvnanar framför Oskarsgalans mingel och röda mattan, där kändisar i fula klänningar åmar sig som miffon.

Efter mina femton minuters tittande kan jag fastslå två saker.
För det första verkar man inte kunna slå igenom som programledare i USA om man besitter normalbegåvning.


Heat Ledger, eller är det Jonathan?

För det andra kan jag slå fast att det här med att dö verkar va en stensäker väg till framgång. Jag menar förstås hysterin kring "Why so serious?"-mannen Heath Ledger. Men visst är han grym i filmen!
Med andra ord kan jag skriva ett bra blogginlägg, råka ut för en olycka eller liknande, för att veckan efter vara Europas största blogg med reklamintäkter som försörjer hela min släkt för resten av deras liv?


Go sov!
Dagar kvar till nästa månad: ja, det är det

Tjugoandra februari

Hello såhär missinassen!

Ja, jävlar vilket företag det blev att få till några bilder till våran dokumentär.
En timme innan planerad inspelning får jag ett sms att min andra hälft i dagens team inte kan hänga med. No way jag skulle springa runt och filma på Centrum själv.
Det slutade med att jag fick ta en road trip i vad kvällstidningarna skulle kalla snöstorm till en liten håla utanför Jönköping för att hämta upp en annan del av gruppen som var på fest.

Men nu sitter jag ändå här i kontorsstolen och är lite smånöjd över de snygga bilderna "vi" fick tack vare Jonathan och Dalidas kämparinsats inne på dansgolvet, men även ambulansbilderna från Barnarpsgatan.
Bra team asså!

Go sov!

Tjugoförsta februari

God afton!

Sitter i skrivande stund hemma hos Jonsson. Både Rothzen och Rikard skulle absolut se Patrik 1,5 men jag är inte lika upphetsad som dem över det. Så jag ockuperar hans datormaskin istället!


Rothzen & Jonsson - värsta grym ju!

Lite senare ska jag och Dalida ut och spela in ett avsnitt till dokumentärfilmen hon, jag, Jonathan och Zeina jobbar med i skolan. Kommer bli sjukt pinsamt att springa omkring på Centrum och leka paparazzi med en jävla filmkamera. (kolon+S-smiley) Men vafan, allt för konsten!

Go sov!

Tjugoförsta februari

Hey igen!





Hmm... Nu blev det jobbigt Anna.

Go sov!

Tjugoförsta februari

God morgon!

Fan vilken dum idé det var att skriva det jag skrev om bakfylla för ett tag sedan. För det är ju absolut synd om stackare som tvingas vara bakfulla. (medlidande smiley)

Gårdagens afton blev i alla fall en mycket trevlig och rolig kväll. Vi startade hemma hos Blom för att frammåt klockan sent dra vidare mot smeten.


Sannelius, Erik och Blom

Mysterierna kring bilden ovan är många. Är coolingarna i full färd med att demostrera de senaste moovesen inom sitt-dansningen? Eller är det Samhall som är på after work?


Go sov!
Dagar kvar till studenten: säkert flera stycken

Tjugonde februari

Yo!

Det är inte mer än rätt att rikta uppmärksamheten i första delen av det här inlägget mot två andra stora bloggare.

Förste man ut är Per Robin, som jag egentligen inte känner men som säkert är en bra typ. Han driver en jätterolig blogg på Kanal 5:s hemsida. Anleningen till att PR hyllas är att han tidigare idag länkat mig kanske tjugo gånger. (tacksam smiley)

Andra person är Anton, som jag egentligen inte heller känner jättebra, men som jag vet är en bra person. I alla fall fick han PR att inse min storhet. Tack!



Känns föör enkel

Efter ännu mer mucklande i Photoshop började även en baksida till våran DVD ta form. Men jag är inte nöjd. Det ska ju vara luftigt och bla bla bla. Men det känns inte helt hundra, jet. Såg nu att jag till och med glömt vissa namn.
Givetvis kommer någon besserwisse med kryckan uppkörd kommentera mitt val av programvara. Men nej, jag tänker inte använda InDesign, punkt.(smiley med stenhård min)

Later on blir det utgång till stadens enormt flashiga uteställe Centrum Bar. Så nu är det nog hög tid för lite uppfräshande åtgärder.

Go sov!

Tjugonde februari

God ca 15.00!

Idag  har jag ägnat lite tid i Photoshop. Det blev en romantisk cover för vårt projektarbete.


Zöötisar! Eller hur!? <3

Go sov!
Dagar kvar till lön: en vecka

Nittonde februari

God efter middag!

Sitter på en väldigt spännande, intressant och utvecklande historialektion. Om jag fattat det rätt jobbar vi med andra världskriget. Känner du till någon rysk general ser du fan till att posta fakta om han i kommentarfältet!

Händer inget väldigt snart tror jag att vi slutar för dagen.


Fireworks@WW2

Go sov!
Dagar kvar till Annas stora dag: careface

Artonde februari

Dod kväll!


Dagen startade med ett ryck när mobilen pep till.
Det blev morgonmat på Johans inne i staden. Det kändes lite ovant att gå ifrån invanda morgonrutiner. Donkan och Shell brukar ju i de flesta fall sprida glädje under mina tidiga mornar.
Du får trots allt tre franska varmhundar eller nästan tre underbart goda frukostmackor för samma pengar som caféfrulle, men jävlar va nyttig man kan vara där.
Dock var det trevligt med "planeringsmöte" och buffén är nog ändå värd 3 av 5 toasters.




Det blev många timmar i Photoshop

Dfter lunch slutade jag tidigare och ringde min mammas mor som blev jätteglad över att jag erbjöd mig att följa med henne och handla, helt utan baktankar. Det är helt sant! Datumet för min födelsedag har redan passerat och jag har pengar så jag klarar mig, så det finns liksom inget att fjäska för.
Denna fina anstränging borde ju generera så mycket karma att jag snart återföds till en ståtlig ko?!


Det blev kanske lite skitnödigt skrivet på sina håll, men är det tema så är det.

<PS>
har hunit kolla upp gårdagens "Dagar kvar"
</PS>

Do sov!
Dagar kvar till semmeldagen: 1 vecka - 1 dag = snart

Sjuttonde februari

God afton!

Visst är det konstigt hur det kan bli...

För bara några månader sedan startade jag den här bloggen. Jag tyckte det sög stenhårt att skriva och det tog väl kanske en timme att skriva fem rader (nästan).
Men nu för tiden tycker jag det är roligt att skriva här i bloggen. Men det tar inte slut där, nu har jag börjat träna på allvar också! Löper minst varranan dag. Vetifan vad som flugit i mig, men det är nog bra och det får fortsätta så.



Läste en jävlit rolig kommentar på en blogg och var som en liten lektion i hur man sågar en person, på riktigt asså.

"Köp ett rep, leta reda på en bro där ett tåg åker förbi nedanför, fixa en pistol och köp sömnpiller. Ta en överdos av sömnpillrena, skjut dig samtidigt som du hoppar från bron med repet knutet runt halsen och hoppas att tåget kör över dig, din jävla idiot!."

Så man kan ju säga att ni ligger lite i lä med erat snack i stil med "du kanske ska skriva på svenska istället" eller "ja, men man förstod ju ungefär vad du menade". Lär er ge kritik på riktigt istället.


Helt spontant utan yttre påtryckningar tänkte jag utnyttja resten av det här inlägget med lite välförtjänt reklam för en grym bloggare vi har här i Jönköping.
Han heter Anton och hans fantastiskt grymma blogg hittar du --> här, här och här <--


Bild på Anton

Finns nog ingen blogg jag beundrar så starkt (besides mine) som denne Anton eller Ume som jag också tror han kallas. Den är väldigt rolig!

Go sov!
Dagar kvar till påsklov: ska kolla imorron

Sjuttonde februari

God mitt-på-dagen!

Idag gick jag upp klockan tidigt (dah! jättejobbigt) och åkte till skolan. Innan jag åkte så åt jag två hela mackor, så fetto mig(utropstecken) vill ju inte bli tjock... Tycker ni jag har blivit fet? (kolon+O-smiley)

Nej, men seriöst... Jag vet fan inte vad jag ska skriva! Jag har ju full förståelse för att det är skittråkigt att läsa om när jag drack mjölk som gått ut dagen innan eller klippt naglarna. BTW så kan jag gärna tipsa om effektivisering av vardagen, låt för gamla livsmedel stå kvar i skåpen ett tag så går de snart ut av sig själva.


Efter en liten paus i bloggandet har jag nu funnit ett ämne.

Jag har sedan jul lyckats med konsten att vid fyra (4) tillfällen hamna i närheten av personer som utövar kärlek och "kärlek" med varandra.

Första gången var på Stora Hotellet här i Jönköping, jag var där på jobb (jag är inte prostituerad) och klockan hade blivit ganska sent. Två (vild gissning) personer hade tagit sig in i ett elrum och utförde barnförbjudna aktiviteter på ett högljutt sätt när jag gled förbi utanför.

Nån vecka senare var jag testpilot (för jobbet) av ett "nytt" hotell i Stockholm. Hotellet saknade troligtvis ens spår av ljudisolering i väggarna eftersom alla vi på våning två på ett sätt blev delaktiga i två (vild gissning) personers heta fredagskväll.

Sen så i söndags kväll slash natt skulle jag ta sossetaxi (Swebus) från Göteborg till Jönköping. Ja, men tro fan att man hamnar två rader från ett nyförälskat par som absolut inte kunde sluta slaska mule på sitt otroligt ljudliga sätt förrens vi passerat Borås.

Men så idag var det dags igen... Håll i er! Det här är rubriker...
Schlagerstjärna i vild sofforgie!
Jag har redan klart att jag ska säga nåt i stil med "Jag trodde jag skulle dö" när Expressen och Aftonhoran ringer och förhör vittnen lite senare.

Shit vilket långt inlägg om ingenting.
Nu ska jag ta en sväng med Blom. Det blir nog svettigt värre. Ja, kan du ju tolka på ditt perversa lilla vis... haha

Go sov!
Dagar kvar som skolbarn: mer än hundra

Sextonde februari

Tjena!

Nytt dygn, nytt blogginlägg, nya problem och nya möjligheter.

Dagens blogginlägg är kort och konsist, precis som det alltid borde vara. Det saknar också helt spår av poäng.


Go sov!
Dagar kvar till våren: svår fråga

Femtonde februari

Hello my friends!

A couple of minutes ago I was got an great idea! I will start blogging in english! I mean, it is the biggest language and will open up a lot of new doors for me.

Hey ho, here we go!
Today I spent a lot of time doing the finally things of a large school assignment all stundents have to do during the last year of school. It´s called projektarbete, and is one of Satan´s marvels. (serious smiley)


Oh! How cute...

In the afternoon I took the bus to Gothenburg. For the first time I were tried a new bus comapany I´ve heard a lot of. And I can´t say I been dissapointed. Bus4you is my new best friend, in case I have to travel in south of Sweden.
Of course I were missed the train to the ending destination. Then I haved to wait two long hours at the Central Station of Gothenburg. But after a while I felt me as one of the gang in there. The biggest differens between them and me was that I wasn´t drunk or even high.

Fuck, it´s hard to write a great lyric in this strange language! But I haven´t sucked so hard(?), please be gently in your comments. (smiley as prays and begs)

Gou souve!
Days left to school: two short nights

Fjortonde februari

GODKVÄLL ALLA UNDERBARA LÄSARE!

Jag är helt slut, ja i huvudet också som ni ser på min alldeles nytagna bild

Klockan är nu halv 3 på morgonen!

Jag ska snart sova alldeles underbart resten av natten!

Sen ska jag äta frukost för att sedan bege mig till Jans!

Hörs senare i dag!


Haft en hård dag på jobbet


<parantes>
Från och med idag bloggar jag med hjälp av en ny specialutveckad teknik som jag lyckats komma över. Tekniken är superhemlig och endast en ytterst liten "sekt" av de största bloggarna i vår samtid känner till dess innebörd.
Exklusivt bara idag, för just Dig (o ett par till), läs och begåvas i Anton Ume Svenssons superexlusiva blogg.</parantes>

Tolfte februari

Bara ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig så jag skippar hejjandet. Känns ändå ganska falskt att säga typ "Hej du!", som att jag skulle tänka på just Dig, som läser just nu lixom? (tittar-snett-smiley)

Min kollege Padoan länkade den här innan och jag tycker den är så jävla rolig!
Har nog sett den innan och den är kanske inte jätteny, men den är värd att ses igen!

--> FILMEN <--

Det kan inte vara lätt att vara kvinna... (flirtig smiley)

Go sov!

Tolfte februari

God morgon!

Vaknade med ett ryck tidigare idag. Min första tanke var att det var Felix som gjort sig påmind, men nej.

Min andra tanke var såklart att Microsoft orsakat det, och ja. Windows hade väldigt tidigt på morgonen fått för sig att nu jävlar skulle det uppdateras säkerthetshål. Vilket i sig är en fin och välbehövlig handling.
Men iaf så började min morgon med det hemska ljudet av Windows som loggar ut (ni vet den där man kan tralla med i - "du loggas ut") i typ konsertnivå.


Jävlit roligt klipp nu när Apple vs. Microsoft är uppe

Hur den här dagen skall utveckals till nåt positivt efter den starten har jag svårt att se. Men nu ska jag snart åka och jobba. Piece!

Edit* Niklas frånsäger säg härmed allt ansvar gällande att förstärkaren inte var avstängd

Go sov!
Dagar kvar till skola: fyra nätter (smiley med panikblick och ångest)

Åttonde februari

Hej!

Idag kommer det bli ett sånt där blogginlägg som jag inte vill skriva. Men känner att det krävs för att hålla bloggen levande, nu när det inte finns mycket annat att blogga om.

Igår gick det sådär för Jonathan, men också skitbra. För han va skitbra (med utropstecken). Han var värd minst andra chansen.

Idag har jag suttit med projektarbetet en del och redigerat. Pilligt som fan, men ändå rätt roligt. Tror slutproduketn kan bli skitnice. (försiktigt positiv smiley)
En annan av dagens aktiviteter var att runda Munksjön med Blom. Första gången på en vecka, så det behövdes trots förkylning och hosta.


Är pölse rööhhh för att grisarna är röda i Danmark?

I morgon klockan tidigt bär det av till Danmark igen. Blir nog en lång dag, men det kommer gå bra.

Det här blev ett blekt och något nertonat inlägg, vilket matchar mig ganska bra för tillfället. Jag är trött, oinspirerad och allmänt seg. Tror det kan ha ett samband med att man varit klen en vecka nu och att det är skola som gäller efter lovet igen. (suck)

Nu ska jag pilla lite på en banner till husdjurets blogg, eftersom jag är en sådan snäll storebror.


Go sov!
Dagar kvar till jag fyller tjugotre: fyra år och två dagar

Sjunde februari

God lördagskväll!

Jag kan redan nu helt opartiskt meddela vilken låt som är den bästa i dagens deltävling av Melodifestivalen.
Detta bidrag är nummer två (2), dvs den andra som sjunger, Jonathan Fagerlund.



För att rösta på Jonie gör du på följande vis:

1. Skaffa ett stycke telefonlur
2. Se till att den fungerar
3. Slå telefonnummer 099-230 02, detta kommer inte kosta dig någonting
4. Vänta på att Jonathan tackar för din röst
5. Du lägger på
6. Sen upprepar du steg 3 till 5 i 25 minuter
7. När du är klar med steg 6 fortsätter du i en kvart till

Go sov!
Dagar kvar till jordens undergång: 344 556 677 886 444,2 - känn pressen

Femte februari

God afton readerz!

Jag har nog ingenting att skriva om. Typ. Om man bortser från jobb då, men jag vet inte hur intressant det är. Vi får se vad jag lyckas mjölka ur mina kreativa hjärnhalvor. Men jag lovar att jag inte ska gnälla idag.

Bilder brukar ju funka...


Sommar i Stadsparken, längtar jättemkt <3

Märkt av en stigande trend på senare tid angående det här med att längta till sommaren. Jag är inte en av dom, men faller för trycket och publicerar därför en fin och härlig sommarbild (se ovan) med en överdriven bildtext som känns rätt. Fan va långhårig jag var. (kolon+S-smiley-som-pekar-och-skrattar-hånfullt)

Nu i somras bodde jag på Gotland i ungefär en och en halv månad. Det var roligt och förmodligen nyttigt att komma iväg utan föräldrar, även om man stundvis hade spår av hemlängtan.


Mr. Me, Julien och Åsa som jag tror försöker flyga

Jag jobbade i en liten by några mil från Visby, som tekniker på en magishow. Varitén (stavning på det?) samarbetade med en grym Creperia. Om man slår ut det över hela perioden tror jag att jag åt Crepes eller Galletter nästan varje dag.


Julien, Jag och Sami


Road trip nån ledig dag

Nu blev jag lite nostalgisk. Det är ju inte så att sommar är dålig. Det är bara det att jag tycker om snö lika mycket som jag hatar när t-shirten sitter som en klisterlapp på ryggen.


Möbelmässan i Stockholm. Fint skrärmarna hänger ^^

Det blev svårt att hålla borta jobbet iallafall. Detta beror till stor del på att jag kom på att jag inte har tyckt synd om mig själv offentligt än angående att jag i samband med den här mässan jobbade 40 timmar och 30 minuter, på 45 timmar totalt. Det vill säga, jobbade 19 timmar, 4,5 ledig, för att sedan kasta mig ut i 21 och en halv timmes slit. Men som Johan sa, ingen har ju tvingat mig.


Go sov!
Dagar kvar till uppgradering av ålder: några dagar

Andra februari

Gäsp!

Tänkte bara gnälla av mig lite snabbt.

-Jag är sjuk
-Jag gick upp 04.00 idag
-Jag åkte till Danmark
-Jag har jobbat där hela dagen
-Jag har långt kvar hem
-Jag är hemma runt 24.00
-Jag kommer snart ta över ratten
-Jag ska till Stokholm imorgon
-Jag börjar klockan 04.30
-Jag måste då gå upp vid 04.00
-Jag ska jobba där hela dagen
-Jag tippar att vi kommer hem ganska sent på kvällen
-Jag borde nog inte jobba egentligen
-Jag hoppas ni kommenterar hur synd ni tycker om mig (ni kan väl låtsas iaf)
-Jag är absolut inte bitter

Go sov!
Dagar kvar till döden: skulle kunna vara imorgon

Första februari

Pust!

Har jag nämnt tidigare hur mycket jag älskar min lillebror? I alla lägen!

Jag är rätt klen idag. Inte för att jag är bakis, ne utan för att jag faktiskt blivit sjuk. På riktigt. (helt ironifri mening)
Jag har/är feber, huvudvärk, täppt, uttråkad, blåmärke på vänster underarm, ont i bihålerna, en konstig lukt, hosta och så är jag lite kissenödig.
Skillnaden mellan att vara sjuk och att vara bakis som jag antar att några läsare är en söndag som denna, är att det är synd om mig. På riktigt.


Oh, en bondgård!

Det är sådana här dagar en ettochetthalvtåring ger prov på hur charmiga de kan vara. Fullt ös medvetslös, har fått en ny innebörd.
Jag vill lixom bara gosa med honom när han bankar leksaker i golvet så att fönstrerna skakar.

Tillråga på allt så ska jag till Danmark imorgon och Stockholm på tisdag, kan inte bli mer taggad!

Go sov!
Dagar kvar till studenten: en dag mindre än igår

RSS 2.0